Kérjen árajánlatot, és ismerje meg családfáját!

Nagyon sok embert érdekel a családjának, őseinek múltja: egyesek rengeteg időt képesek eltölteni a régi családi fényképek nézegetésével, mások pedig olyan szerencsés helyzetben vannak, hogy még a nagyszülőktől tudnak érdeklődni a rokonsági kapcsolatokról, a család múltjáról. A beszélgetések, fényképek alapján aztán előtérbe kerülhetnek olyan dolgok, amik tovább ösztönzik az embert a kutatásra, viszont ehhez már nem mindig elég a lelkesedés és a kíváncsiság, szakemberre is szükség lehet. Ha Ön is hozzájutott olyan információhoz a családdal kapcsolatban, aminek hitelességét családfakutatáson keresztül tudná megállapítani, forduljon hozzánk bizalommal, és kérjen árajánlatot!

Sokan megpróbálkoznak saját maguk a családfakutatással, azonban ahhoz, hogy pontos és hiteles információk alapján lehessen feltérképezni a rokonsági kapcsolatokat, elengedhetetlen a szakember közreműködése. Gyakran hosszú hetekbe, hónapokba telik, mire egy-egy információról kiderül, hogy van-e valós alapja, vagy csak pletyka volt. Előfordul, hogy a szálak más országba vezetnek, így külföldi levéltárakkal, hivatalokkal is fel kell venni a kapcsolatot. Ezt egy tapasztalt szakember rutinosan tudja kezelni és lebonyolítani.

Az ajánlatkérések után igyekszünk mindig olyan díjakat kialakítani, amik nem szabnak határt annak, hogy az ember feltárhassa családja múltját szakember közreműködésével. Mindenkit megillet, hogy megtudja az igazságot egy-egy családi történettel, rokoni szállal kapcsolatban. Garantáljuk, nem fog csalódni a családfakutatással kapcsolatos árajánlatunkban.

A családfakutatás nem csupán a kíváncsiság kielégítésére ideális, hanem ajándéknak is. Ha ilyen meglepetésben gondolkodik, munkatársainkkal az elkészített családfát igényesen kidolgozott kép formájában is legyártjuk. Derüljön fény az igazságra, ismerje meg családja múltját: kérjen árajánlatot, és térképezzük fel közösen a rokoni szálakat! Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretne árajánlatot kérni, vagy kérdései lennének a családfakutatással kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!