Címerkészítés

címerkészítés

A címerekről

monarchia“A címer olyan, általában pajzson viselt, meghatározott szabályok szerint megszerkesztett színes jelvény, melyet egy család, intézmény vagy testület a saját maga identifikálására örökletes, állandó jelleggel használ.”

A címerek használata napjainkban újra előtérbe került. Magánszemélyek, hivatalok, települések kezdik újra használni régi jelképüket vagy új címereket készíttetnek maguknak. A családfakutatás során sokszor előkerül egy-egy nemesi ős a távoli múltból, aki címeradományt is nyert. Címerekkel kapcsolatban a következő szolgáltatásainkat ajánljuk:

 Címerek készítése (kép, címerleírás vagy egyedi igények alapján)

– Címerkutatás

Címereinket a heraldikai1 szabályok betartásával készítjük, a modernkor követelményeinek megfelelő technikai háttérrel és tudással. Egy címer kb. 2 – 3 hét alatt készül el.

Tekintse meg referencia munkáinkat!

címerek
———————-
1
A heraldika vagy címertan a címerekkel foglalkozó történeti segédtudomány. Elnevezését a heroldokról kapta, akik a címerek első középkori szakértői voltak.Heraldika

 

 

Mire lehet használni a vektorgrafikusan elkészített címert?

digitális címer, vektoros2 címer, családi címer, nemesi címer

Kinyomtatva olyan, mint egy hagyományos módon készült címer. A számítógépesített világ azonban számos egyéb lehetőséget is kínál, extra költségek nélkül: névjegykártya, ex libris, egyedi levélpapír, kulcstartó, bögre, hímzőgép (póló, törölköző), szitanyomás, pecsétkészítés, gravírozás.

termekek

———————-
2
A vektorgrafika (CDR, SVG, AI) nagy előnye a raszteres képekkel szemben (JPG, GIF, BMP), hogy minőségromlás nélkül nagyítható és sokrétűen felhasználhatóVektorgrafika

Címerkészítés árak

címerek

Árainkat a címer grafikai bonyolultsága határozza meg. Az árak 25.000 Forinttól indulnak. A pontos ár meghatározásához vegye fel velünk a kapcsolatot.