Címerkészítés

címerkészítés

A címerekről

monarchia“A címer olyan, általában pajzson viselt, meghatározott szabályok szerint megszerkesztett színes jelvény, melyet egy család, intézmény vagy testület a saját maga identifikálására örökletes, állandó jelleggel használ.”

A címerek használata napjainkban újra előtérbe került. Magánszemélyek, hivatalok, települések kezdik újra használni régi jelképüket vagy új címereket készíttetnek maguknak. A családfakutatás során sokszor előkerül egy-egy nemesi ős a távoli múltból, aki címeradományt is nyert. Címerekkel kapcsolatban a következő szolgáltatásainkat ajánljuk:

 Címerek készítése (kép, címerleírás vagy egyedi igények alapján)

– Címerkutatás

Címereinket a heraldikai1 szabályok betartásával készítjük, a modernkor követelményeinek megfelelő technikai háttérrel és tudással. Egy címer kb. 2 – 3 hét alatt készül el.

Tekintse meg referencia munkáinkat!

címerek
———————-
1
A heraldika vagy címertan a címerekkel foglalkozó történeti segédtudomány. Elnevezését a heroldokról kapta, akik a címerek első középkori szakértői voltak.Heraldika

 

 

Mire lehet használni a vektorgrafikusan elkészített címert?

digitális címer, vektoros2 címer, családi címer, nemesi címer

Kinyomtatva olyan, mint egy hagyományos módon készült címer. A számítógépesített világ azonban számos egyéb lehetőséget is kínál, extra költségek nélkül: névjegykártya, ex libris, egyedi levélpapír, kulcstartó, bögre, hímzőgép (póló, törölköző), szitanyomás, pecsétkészítés, gravírozás.

termekek

———————-
2
A vektorgrafika (CDR, SVG, AI) nagy előnye a raszteres képekkel szemben (JPG, GIF, BMP), hogy minőségromlás nélkül nagyítható és sokrétűen felhasználhatóVektorgrafika

Címerkészítés árak

címerek

Árainkat a címer grafikai bonyolultsága határozza meg. Az árak 25.000 Forinttól indulnak. A pontos ár meghatározásához vegye fel velünk a kapcsolatot.

Címer készítést ajándékba? Igen!

címer készítésA címerkészítés ajándékba is adható. Lepje meg szeretteit a család összetartozását jelképező, egyedi címerrel, mely az Ön elképzelései alapján készül el!

Napjainkban újra egyre több helyen előtérbe került a címerek használata. A címer szó hallatán a legtöbben az ország jelképére asszociálnak, de emellett rengeteg címerrel lehet találkozni nap mint nap. A városok, községek mellett a különféle intézmények, egyesületek, csapatok is használnak címert, amely az összetartozást jelképezi.

És nem szabad elmenni szó nélkül a családi címerek mellett sem. Ez régebben a nemesek kiváltsága volt, és sok, nemesi ősökkel rendelkező család használja a mai napig  régi időkből fennmaradt jelképet. Ma már azonban bárki elkészíttetheti magának, illetve a családjának az egyedi címerét, méghozzá a saját elképzelései szerint. 

Az összetartozás jelképe tökéletes meglepetés lehet!

Annak, aki egyedi ajándékot keres, és szeretné valami különlegessel megörvendeztetni a családját, tökéletes megoldást nyújt a címer készítés. Mi lehetne szebb ajándék egy olyan jelképnél, ami az összetartozást, az egységet szimbolizálja? A címerkészítés nem csak az ünnepeltnek, hanem a család minden tagjának meglepetés lehet, méghozzá nem is akármilyen!

Tartozni valahová, egy család részének lenni nagyszerű érzés, amit néha nem értékelünk kellőképpen. A címer azonban mindig emlékeztet az egységre, arra, hogy az életben a legfontosabb a család. 

Hogyan történik a címerkészítés?

Természetesen a címerkészítésnek megvannak a szabályai, ezekről az előzőek során már többször ejtettünk szót. Ugyanakkor ez egy olyan kreatív tervezést igénylő feladat, ami lehetővé teszi az egyedi elképzelések megvalósítását is, vagyis a végeredmény teljes mértékben személyre szabott lesz. Bármi, ami a család számára fontos, az életük szerves része, az a címerben helyet kaphat.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a címerkészítés iránt, és fontolgatja, hogy megajándékozza vele a családját, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal részletes tájékoztatásért!

Címer készítés: gondolja velünk újra!

cimer-keszitesSzeretne teljesen új címert, vagy a meglévőn módosítana minimálisan? Keressen bennünket az ötletek megvalósításáért, a minőséget garantáljuk!

Címerekkel napjainkban is lehet találkozni, elég csak a településekre vagy a sportcsapatokra gondolni. Bizonyos címerekkel kapcsolatban esetleg lehet hiányérzetük az embereknek, például nem ritka, hogy a jelenlegiekből hiányoznak bizonyos szimbólumok, amikre már szükség lenne.

Arra is van igény, hogy teljesen új címer készüljön el adott esetben, ugyanis a jelenlegibe már nem férnek bele új szimbólumok, minták. Bármilyen igény is merüljön fel ezzel a területtel kapcsolatban, megéri bennünket a címer készítéshez választani.

Címer készítés a címertan szabályai szerint

Egyesek azt gondolnák, hogy címert bárki tud készíteni, mert ehhez elegendő a minimális kézügyesség. Az igazság az, hogy a valódi, komoly címerek esetében figyelembe kell venni a címertan szabályait, mert csak így lesz hibátlan a végeredmény.

címertan szabályai kijelölik a címerek helyes szerkesztését. Olyan alapszabályok találhatók meg ezekben a leírásokban, mint például az, hogy fémre fém nem rakható.

Mivel a címerviselők szempontjából kell a címert elkészíteni, emiatt az oldalak is felcserélődnek. Ez szintén lényeges szabály a címerek terén.

Profikkal nincs kihívás a címer készítésben

A címertan minden egyes szabályát jól ismerjük, és természetesen megfelelően alkalmazzuk is azokat, így a címerek megfelelnek a szakmai elvárásoknak. A kész címer méltó lesz arra, hogy képviseljen egy települést, sportcsapatot vagy akár magánszemélyeket.

Minden elérhető számunkra ahhoz, hogy a végeredmény tökéletes legyen. Bízza ránk, így nem csupán szabályos címerhez juthat hozzá, hanem még időt, energiát is megspórolhat!

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk. Ha kérdései lennének, vagy megrendelné a címert, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.