Címerkészítés – Címerkutatás

A címerekről

monarchia“A címer olyan, általában pajzson viselt, meghatározott szabályok szerint megszerkesztett színes jelvény, melyet egy család, intézmény vagy testület a saját maga identifikálására örökletes, állandó jelleggel használ.”

A címerek használata napjainkban újra előtérbe került. Magánszemélyek, hivatalok, települések kezdik újra használni régi jelképüket vagy új címereket készíttetnek maguknak. A családfakutatás során sokszor előkerül egy-egy nemesi ős a távoli múltból, aki címeradományt is nyert. Címerekkel kapcsolatban a következő szolgáltatásainkat ajánljuk:

 Címerek készítése (kép, címerleírás vagy egyedi igények alapján)

– Címerkutatás

Címereinket a heraldikai szabályok betartásával készítjük, a modernkor követelményeinek megfelelő technikai háttérrel és tudással. Egy címer kb. 1 – 2 hét alatt készül el.

Tekintse meg referencia munkáinkat!

címerek

Címerkutatás

nemesi címer, armális, kutyabőr

Vezetékneve nemesi hangzású? A családi emlékezet szerint nemesi család az Öné, de senki nem tudja ezt biztosan? Régi legendák szólnak a családi birtokokról? Vannak régi iratai, melyen furcsa pecsétek és címerek láthatók? Biztosan tudja, hogy nemes család sarja, de a családi címerét nem ismeri?

Szeretné végre tisztázni családja nemesi eredetének rejtélyét vagy megtalálni címerét, nemeslevelét? Ha igen, akkor forduljon hozzánk bizalommal és válassza címerkutatási szolgáltatásunkat!