Családfa ábrák és származási táblák

Családfa ábrák, családfa rajzok és származási táblák készítése

Ön elképzeli, mi megvalósítjuk

A családfakutatás során rengeteg új információt tudhatunk meg őseinkről, melyeket érdemes egy szépen kidolgozott, nagyméretű falra kitehető családfát ábrázoló képként elkészíttetni.

Minden egyes általunk készített családfaábra egyedi, nem előre elkészített sablonos tucattermék. Méretük egészen a plakát méretig terjedhet. Legyen szó egyenesági őseinek megjelenítéséről vagy egy ős leszármazottainak bemutatásáról mi elkészítjük Önnek. Egyedi elképzeléseit is megvalósítjuk.

Egyszerűbb kivitelű, de igényes és mutatós családi tablók készítését is vállaljuk.

Tekintse meg referenciáinkat.

Családi tabló

A családfa ábra készítés csak Önnek szól

családfa ábra készítésA családfa ábra készítés az utolsó lépése egy teljes és minden rokoni szálra kiterjedő kutatásnak. Dekoratív ábra szemlélteti az összefonódó családi kapcsolatokat.

Mindenkit érdekel, honnan származik, kik a rokonai, milyen nagy a családja vagy vannak e ismeretlen családtagjai, akikkel fel lehet venni a kapcsolatot. A családfa kutatás ilyen és ehhez hasonló kérdésekre ad választ. Rengeteg információ kerül napvilágra, mire összeáll az ágas-bogas családfa. Az adatok és évszámok böngészése helyett igényesen megrajzolt és világosan áttekinthető családfa ábrán tud eligazodni, ha ezt is megrendeli a kutatáshoz.

Miért készíttesse velünk?

Tény, hogy a saját ábra készítésre is van lehetőség, hiszen az interneten számos, online tervező program elérhető. Miért válassza mégis a mi szolgáltatásunkat? Az online programok egyrészt sablonokat használnak, tehát nem egyedi kép készül, hanem olyan, amilyet mások is elkészítettek és kinyomtattak maguknak. Ezek a sablonok többnyire szimpla vektoros ábrák, kevés közük van a stílusos alkotáshoz.

Mi felvázoljuk a rokoni kapcsolatokat és az egészet beillesztjük egy olyan képbe, ami teljesen egyedileg készül. Nyitottak vagyunk a megrendelők saját ötleteire, mert a fő célunk, hogy maximálisan elégedettek legyenek az elkészült képükkel. Az ábrákat mindig gondosan megtervezzük, precízen kivitelezzük azért, hogy hosszú ideig lehessen bennük gyönyörködni. A falra kiakasztható családfa nagyszerű ajándék is egyben.

A családfa kutatás egy felkészültséget, tájékozottságot, gyakorlatot igénylő kihívás, amit nem lehet elhivatottság nélkül véghez vinni. A mi kutatóink tudják hol kezdjék egy család történetének megismerését és az ősök életének nyomon követését. Az összegyűjtött információk alapján megrajzoljuk a teljes családfát, amit méret és stílus alapján készítünk el a megrendelőnek. Fantasztikus ajándék bárkinek a családból, mert nemcsak egy érdekes és mutatós fali dísz készül, de a származásra rávilágító értékes dokumentum is.

Lépjen kapcsolatba velünk az elérhetőségeinken és mi hamarosan elkezdjük a kutatást!