A családfarajzolás menete

családfarajzolás menete

családfarajzolás menete nem egyszerű feladat, hiszen számos adat és rengeteg tapasztalat szükséges hozzá.

családfarajzolás menete minden esetben az ötlettel kezdődik, hogy szeretnénk megismerni a származásunkat, az őseinket, és szeretnénk, ha ez vizuálisan is megjeleníthető lenne. Minden egyéb folyamat csakis ezek után lehetséges.

családfarajzolás menete ténylegesen a családfa adatainak összegyűjtésével kezdődik. Ehhez csak bizonyos szintig lehet saját erőből eljutni, egy idő után pedig mindenképp érdemes bevonni egy szakembert, aki nem csak tudja, mit hol kell keresni, de tapasztalattal is rendelkezik e téren. A családfakutatás ugyanis csak abban az esetben egyszerű, ha élnek még idős rokonaink, akik emlékeznek a korábbi generációkra, és az emlékeik alapján néhány generációra visszamenőleg össze tudjuk állítani a családfát. A még korábbi őseink megtalálása azonban már sokkal nehezebb ennél: különféle dokumentumokat kell hozzá megtalálni és értelmezni, amihez szakértelem szükséges.

Amikor minden adat, amit csak be lehetett szerezni, akkor következhet a családfarajzolás menetének újabb lépése: a családfa összeállítása. Ez gyakorlatilag egyfajta vázlat, amiből kiolvasható a leszármazás rendje, a nevek és évszámok, valamint a nevek közötti kapcsolati háló. A családfarajzolás menete azonban itt még nem fejeződik be, hiszen meg kell alkotni egy olyan ábrát is, amely nem csak információforrásként funkcionál, de esztétikus is.

családfarajzolás menetének minden egyes lépése jó kezekbe kerül, ha bennünket választ családfája összeállításához! Cégünk sokéves tapasztalattal vállalja az Ön leszármazásának kutatását és a családfája művészi kivitelű, egyedi megalkotását is – természetesen az Ön igényei szerinti stílusban, méretben és kidolgozottságban.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne megbízni bennünket a családfájának kutatásával, illetve, ha kérdése lenne a családfakutatás menetével, valamint annak árával kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!