Érdekli a családfakutatás? Kérjen egyedi árajánlatot!

Identitásunkat meghatározza a származásunk. Kik vagyunk, honnan jöttünk, milyen a hátterünk. Mindezek az információk segítenek abban, hogy meghatározzuk és felépítsük önmagunkat. Ha hiányosak ezek az információk, az zavarodottsághoz, hiányérzethez vezethet. Azonban, ha tisztább képet kapunk az ősökről, a családról, a felmenőkről, az segíthet abban, hogy a kirakós hiányzó részeit a helyükre tegyük.

A családfakutatás mindenkinek segít tisztázni azt, honnan jött, honnan származik. Egy ilyen szolgáltatást nem lehet fix áron meghatározni, hiszen a jellegéből adódóan változatos módszerek és eltérő időtartam szükséges hozzá.

Forduljon hozzánk bizalommal, és kérjen egyedi árajánlatot családfakutatáshoz! Minden esetben szükség van előkészületekre ahhoz, hogy meghatározhassuk a szolgáltatás, a kutatás végső összegét. Fontos tisztázni, hogy a megrendelőnek pontosan mik az igényei, ehhez milyen információk, források vannak a birtokában, illetve azt is, hogy a célok eléréséhez milyen és mennyire kiterjedt kutatásra lesz szükség.

Lépjen kapcsolatba velünk a weboldalunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén, és kérjen egyedi árajánlatot családfakutatáshoz!