Családfakutatás: mitől függ a végleges ár?

Egy komplett családfa feltérképezése és megrajzolása nem minden esetben ugyanolyan folyamat. Sok tényezőtől függ az, hogy pontosan mennyibe kerül egy ilyen megbízás. Az egyik tényező az, hogy a családfakutatás időtartama pontosan meddig terjed, amit befolyásol a megbízó családi, rokoni hátterének szerteágazósága. Nem biztos, hogy mindenki teljes családfakutatást szeretne igénybe venni, egyesek csak a névviselő ág kutatási adataira lehetnek kíváncsiak. A családfakutatás árait nagy mértékben meghatározzák magának a kutatásnak a módszerei is. Jó tudni, hogy minél több adat áll rendelkezésére a kutatónak, annál gyorsabban ér a megbízás végére, illetve annál eredményesebb lesz a kutatás.

Érdekes tény, hogy a nemesi felmenők esetében messzebbre lehet vissza tekinteni, mert ehhez az anyakönyvezést megelőzően is rendelkezésre állnak írásos források. Nemesi felmenőknél már meglévő címer is rendelkezésre áll.

Keressen minket bizalommal és kérjen árajánlatot családfakutatásra! Az árajánlat a kezdő adatok és a kutatás módszere alapján készül.