A családfa ábra készítés a kutatás utolsó lépése

családfa ábra készítés

családfa ábra készítés a családfakutatáshoz kapcsolódó utolsó szolgáltatásunk. Az ábra, amit elkészítünk, egy informatív és egyben dekoratív kép is, amit arra szánunk, hogy látható helyre kerüljön.

A rokoni kapcsolatokra szeretne fényt deríteni, több nemzedékre visszamenőleg? A családfakutatásnak ez a feladata, amit szakavatott módon tudunk megvalósítani. A rendelkezésre álló és felkutatható források összegyűjtésén és feldolgozásán kívül a családfa ábra készítést is elvégezzük. Mi ér a felkutatott  információ, ha nem látja át azt teljes egészében? A rokonok, felmenők nevei, adatai és a köztük lévő kapcsolatok már megvannak, a családfa ábra készítés pedig az utolsó lépés, amiben felvázoljuk ezeket a kapcsolatokat. A látható ábra segít vizualizálni a rokoni kapcsolatokat. Vissza lehet térni hozzá, elidőzni egy-egy névnél, át lehet látni egy képen az egész családfát a legutolsó, visszakövethető felmenőig.

A családfa ábra készítéshez klasszikus fa mintát használunk, illetve ennek a stilizált változatait, de a megrendelők saját elképzeléseire is nyitottak vagyunk. Ha Önnek csak egy nevekből és összekötő vonalakból álló, átlátható, szépen szerkesztett ábrára van szüksége, azt is szívesen elkészítjük. A rajz több méretben kérhető, kisebb vagy nagyobb változatban,  de akár plakát nagyságban is. Kiegészíthető fényképekkel, színes részletekkel, mintákkal. Az így megrajzolt és kinyomtatott ábrát be lehet ragasztani a családi fotóalbumba vagy pedig kiszögezni a falra. A több generációra visszamenőleg elkészített családfa ábra dekoratív formában az otthon megbecsült díszévé válik. A családfa ábra készítést kifejezetten ajánljuk ajándék megrendelése esetén is.

családfa ábra készítést érdemes megrendelni a családfakutatás mellé, hogy a kutatásnak legyen kézzelfogható és látható eredménye is. A családfa alapján precízen megrajzolt ábra a megrendelt méretben elkészül, kiakasztható, beragasztható, bekeretezhető formában. A részletes tájékoztatáshoz lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!